Livrare


1. Toate produsele sunt împachetate corespunzător și așezate în cutii de carton.

2. Vânzătorul asigură livrarea în bune condiții a produselor iar cumpărătorului îi revine obligația de a achita transportul cumpărăturilor cât și taxa de rambursare (cont colector) costului lor. Desigur, dacă produsele sunt ridicate de la sediul nostru din Vaslui, costurile de livrare nu-și au rostul și sunt nule.

3. Coletele sunt expediate prin intermediului curierului FanCourier (SC FAN Courier Express SRL) sau Poșta Română

4. Prețul transportului este calculat în funcție de greutate și de adresa unde trebuie expediat coletul. Excepție de la calculul precis, care poate suporta schimbări în sensul măririi prețului de transport, sunt acele zone taxate cu kilometri în plus de către curier (zone în care curierul ajunge rar iar kilometrii parcurși în plus sunt taxați)

Dacă adresa face parte din aceste zone, vânzătorul îi va comunica telefonic cumpărătorului prețul exact pe care cel din urmă trebuie să îl suporte.

5. Clientul poate alege un alt curier. Desigur, nu îi vom putea furniza prețul exact al transportului iar pe acesta îl va afla în momentul primirii și ridicării coletului.

6. Produsele comandate pot fi expediate atât în România, cât și în afara ei. Totuși, CLIENTUL trebuie să găsească modalitatea de transport.