Despre noi

 


   S.C. LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D, cu sediul social în Str. Avîntului, Bl. 84, Sc. B, Ap. 9, Vaslui, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J37/332/2016 și având Codul Unic de Înregistrare: 36108527 este firma care deține și este responsabilă cu administrarea site-ului principal și de prezentare www.legatoriadelux.ro, a subdomeniului www.magazin.legatoriadelux.ro dar și a magazinului online.


    S.C. LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D are ca obiect de activitate legătoria și, în special, legarea într-un mod cât mai calitativ, maiestuos și frumos a diverselor volume din diverse domenii.

    www.legatoriadelux.ro este site-ul de promovare a legătoriei și catalogul în baza căruia clientul își poate personaliza după propriile dorințe volumele sau diverse articole din sfera legătoriei de carte.

  www.blog.legatoriadelux.ro este blogul legătoriei unde publicăm diverse articole și informații cu privire la activitatea legătoriei noastre, dar și a legătoriei în general

    www.magazin.legatoriadelux.ro s-a înființat datorită cererii tot mai mari atât a unor lucrări (volume) de foarte bună calitate, în special a cărților de cult, dar și din cauza inexistenții pe piață a unui site cu cărți gata legate în stoc. Astfel, magazinul nostru își propune promovarea cărții de calitate și rezistente, menținerea unui stoc constant de cărți, atât din domeniul teologiei, cât și din alte domenii (dacă vom putea și dacă va fi timp), dar și de agende, jurnale și alte articole din sfera legătoriei de cărți și a legătoriei în general.


    S.C. LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D a fost înființată de către Gabriel-Georgian Panainte în anul 2016, luna mai. După un an de zile s-a adăugat o persoană, soția, care, momentan are stadiul de ucenic, Laura Panainte. Împreună muncim și consolidăm legătoria care a devenit ușor, ușor o afacere de familie și sperăm, cu ajutorul bunului Dumnezeu Cel care Însuși ne-a dat talantul legătoriei, să o dezvoltăm continuu.Decembrie 2017


    Ne puteți găsi pe  Pagina de facebook sau pe Profilul de facebook, pe e-mail legatoriecarti [@] gmail.com sau magazinantim [@] gmail.com (pentru comenzi în baza magazinului online) sau la nr. de telefon 0755 379 401 (doar comenzi online în baza magazinului online; va răspunde Laura C.) și la numărul de telefon al site-ului de prezentare 0771 499 793 (va răspunde Gabriel G. Panainte).