Politica de confidențialitate1. INTRODUCERE


    Condițiile generale de mai jos prezintă modul de utilizare a site-ului www.magazin.legatoriadelux.ro , denumit în continuare și magazin online. Prin accesarea și navigarea pe acest site acceptați ABSOLUT toți termenii înfățișați în acest document public. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele informații, vă rugăm să părăsiți acest magazin (www.magazin.legatoriadelux.ro).


2. DREPTUL DE AUTOR


    SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D, prin ADMINISTRATORUL său, Gabriel-Georgian PANAINTE, deține dreptul de autor pe A B S O L U T toate informațiile prezente pe acest site. Informațiile nu pot fi reproduse, modificate sau folosite în niciun scop, fără acordul SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D sau de către ADMINISTRATORUL său. Niciun model din imaginile prezente în produsele comercializate NU POATE FI REPRODUS de niciun alt comerciant sau legător, și nici folosite de absolut nimeni.

Folosirea unor informații sau fotografii fără de știința de acestui document nu vă exonerează de implicațiile mai sus menționate.

Toate drepturile sunt rezervate SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D.

    Se interzice distrugerea sau alterarea parțială sau totală a site-ului, a conținutului sau a securității acestuia. Hărțuirea din diverse motive sau mijloace este, deasemenea, interzisă.

    Dacă, SC LEGĂTORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D, va fi pusă în una sau mai multe situații descrise mai sus, va aplica și va lua toate măsurile de securitate tehnică, dar și legale posibile împotriva păgubitorilor, prin reprezentatul său legal și administrator, Gabriel-Georgian PANAINTE.


3. OBIECTIVUL SITE-ULUI / MAGAZINULUI ONLINE


    SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D folosește acest site pentru a transmite informații cu privire la activitatea sa. Desigur, nu putem garanta 100% că nu conțin erori. Facem tot posibilul uman de a prezenta corect și onest clientului toate informațiile necesare comercializării online a diverselor produse realizate. Din acest motiv suntem deschiși acestuia la orice întrebare și răspundem la orice întrebare/nedumerire atât timp cât ține de activitatea legătoriei.

    Toți clienții existenți sau posibilii clienți sunt rugați să se informeze cât mai bine înainte de cumpăra orice produs și, deci, să ne adreseze toate întrebările necesare. Totodată, rugăm atât clienții existenți cât și posibilii clienți să ne comunice orice eroare descoperită în timpul navigării lor pe acest site/magazin online. Orice abuz  din partea cuiva cu știință a vreunei erori va avea consecințe.


4. CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR


    Prelucrarea datelor de pe acest site / magazin online se realizează în conformitate cu prevederile legale valabile în România. 

SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D, prin intermediul site-ului www.magazin.legatoriadelux.ro denumit și magazin online se angajează să protejeze datele furnizate de clienți în scopul facturării și expedierii produselor comandate de aceștia. Firma anterior menționată nu va furniza ABSOLUT nimănui datele personale ale clienților, exceptând situațiile legale impuse. Datele furnizate de către clienți vor fi folosite exclusiv de către firma mai sus menționată, prin intermediul magazinul online, în folosul clienților săi. 


5. COLECTAREA, PRELUCRAREA, UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI SCOPUL LOR


    Prin vizitarea acestui site / magazin online, platforma cât și serverul de web, înregistrează anumite informații cum ar fi furnizorul dumneavoastră de internet, motorul de căutare prin intermediul căruia ați ajuns pe acest site, ip-ul, timpul etc. Alte date personale, în afara celor mai sus menționate care se referă strict la vizitarea dumneavoastră a acestui site, nu vor fi memorate decât dacă vor fi oferite voit de către dumneavoastră. Aceste date oferite voluntar sunt cele furnizate de către dumneavoastră la înregistrarea pe acest site / magazin online, pentru facturarea și expedierea produselor comandate. 

Utilizarea acestor date se va realiza doar în condițiile legislației actuale din România, în folosul clienților.

Scopul acestor date și informații sunt:

            A. Marketing direct.

    Magazinul online poate folosi datele pentru a expedia oferte, promoții sau informații cu privire la produse, servicii, comenzi, facturi clienților care au furnizat aceste date. Prin înregistrarea pe acest site clientul își dă acceptul pentru cele mai sus menționate. Oricând, chiar dacă rămâne înregistrat pe site și client fidel, poate să-și retragă acceptul pentru folosirea datelor sale personale (telefon sau adresă de e-mail) în scop de marketing direct. Desigur, nu ne putem asuma răspunderea pentru efectele acestei hotărâri. 

            B. Prelucrarea comenzii dumneavoastră.

        Magazinul online se obligă să furnizeze informațiile dumneavoastră oferite atât voit prin înscrierea pe acest magazin, cât și prin comanda telefonică care nu necesită înregistrarea pe site, altor terți sau persoane.

Informațiile prezentate vânzătorului vor fi folosite doar în scopul furnizării lor.

            C. În scopuri statistice

           Magazinul online poate folosi informațiile și datele dumneavoastre pentru a evalua propria activitate. Desigur, SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D se angajează să folosească aceste informații doar pentru evaluarea propriei sale activități și să nu furnizeze date către terți.6. INFORMAȚII PRIVITOARE LA UTILIZATORI (CLIENȚI SAU VIZITATORI)

        În calitate de utilizator (client sau vizitator) aveți anumite obligații:

a. Să ne furnizați date corecte, legale, exacte, complete și adevărate cu privire la dumneavoastră, așa cum sunt cerute în formularul de înregistrare (când este cazul).
b. Să înnoiți, dacă este necesar, aceste date pentru a fi complete, exacte și adevărate, dar și pentru buna relație comercială dintre dumneavoastră și magazinul online.


        Totodată, vi se interzice în calitate de utilizator:

a. Să publicați imagini, afirmații sau diverse ce contravin normelor legale în vigoare.

b. Să folosiți cu drept de autor informațiile și imaginile prezente pe acest site ca și cum ar fi ale dumneavoastră. Desigur, vi se interzice și publicarea materialelor fără a avea drept de autor.

c. Să folosiți și/sau publicați materiale cu viruși sau programe cu intenția vădită și nemărginită de a discredita sau leza SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D, sau de a distruge total sau parțial acest site / magazin online.


7. DREPTURILE UTILIZATORILOR (CLIENȚI SAU VIZITATORI)


    În conformitate cu Legea 677/2001, toți utilizatorilor, clienți sau vizitatori, care transmit site-ului www.magazin.legatoriadelux.ro  datele lor personale, le sunt garantate drepturile. Acestea sunt:

a. dreptul de a cere ștergerea datelor personale și de a vă opune prelucrării lor;

b. dreptul de acces; SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D având obligația de a vă confirma dacă folosește sau nu datele personale, într-un mod gratuit, în baza unei cereri scrise, semnată și expediată la adresa Str. Avîntului, bl. 84, Sc. B, et. 2, ap. 9, Vaslui.

c. dreptul de a vă adresa justiției;

d. dreptul de intervenție asupra datelor; SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D se obligă să actualizeze, modifice, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, într-un mod gratuit, toate datele care nu se pot prelucra în baza dispozițiilor Legii nr. 677/2001.

    Aveți dreptul de a ne cere ștergerea datelor. Puteți face aceasta trimițându-ne o notificare la adresa magazinantim [@] gmail.com


8. MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

    Prezenta politică de confidențialitate prezentă pe această pagină web poate fi modificată fără a fi nevoie de a vă informa anterior. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau revizui aceste informații fără a vă anunța în prealabil de acestea.
”Termeni și condiții” constituie, în întregime, un contract legal între dumneavoastră, ca și cumpărător, și SC LEGATORIA DE LUX SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL SRL-D, ca și vânzător și/sau prestator de servicii de legătorie, contract semnat prin intermediul magazinului online.